Samenwerkingen

Kim Philippe is al 8 jaar algemeen fysiotherapeut en is gespecialiseerd in dry needleing en Orofaciale fysiotherapie.
Als Orofaciaal fysiotherapeut is ze de specialist die kim-table-croppedu helpt bij gezondheidsproblemen die te maken hebben met het niet goed functioneren van spieren en gewrichten in het hoofd, het halsgebied en het kauwstelsel. Voor het behandelen van deze klachten werkt ze nauw samen met tandartsen en kaakspecialisten.
Kim werkt op de dinsdagen in de praktijk. Afspraken kunnen worden gemaakt per telefoon +31 6 12 64 71 40 (ook via WhatsAp) of via de e-mail: kimthephysio@gmail.com. Neem voor meer informatie een kijkje op haar website.

Zelf doe ik fanatiek aan CrossFit, dit beoefen ik bij CrossFit Ninja’s die net als de praktijk in het Mooof gebouw aan de Binckhorst zitten. CrossFit is een voortdurend gevarieerde, intensieve en functionele training. Het CrossFit trainingsprogramma bevat elementen uit olympisch liften (gewichtheffen), powerliften, kettlebell sport, gymnastiek en en conditietraining. De coaches van CrossFit Ninja’s  zorgen er in de CrossFitlessen of door middel van personal training voor dat bewegingen goed worden uitgevoerd en de algehele conditie verbeterd.

Soms kunnen klachten complex van aard zijn, ik werk samen met Annatommie en dit zorgt ervoor dat een doorverwijzing in samenwerking met uw huisarts, naar een medisch specialisten sneller verloopt. Zo kunt u binnen een week terecht bij een Orthopeed of Neuroloog voor bijvoorbeeld een aanvullend onderzoek zoals een MRI, röntgenfoto of echo diagnostiek. Deze onderzoeken worden veelal gewoon vergoed door uw zorgverzekeraar.