Werkwijze

In mijn werkwijze vind ik de volgende kernwaarden belangrijk: 



Persoonlijke aanpak

Mijn praktijk is kleinschalig en ik neem voldoende de tijd om te kijken naar jou persoonlijke situatie en achtergrond. 

Doelgericht behandelen

Door de uitgebreide intake breng ik eventuele herstel belemmerende factoren in kaart. Deze zullen vervolgens we bespreken en behandelen. 
Het kan ook voorkomen dat er aanvullend onderzoek kan worden aangevraagd om jou klachten verder te verklaren. Ik streef ernaar in mijn netwerk dit snel te regelen zodat je niet te lang hoeft te wachten. 
Behandelen doe ik waar nodig en ik kijk daarnaast samen met jou naar hoe je klacht voorkomen kan worden. 



Evidence based

Vanzelfsprekend zijn mijn behandelmethodes wetenschappelijk onderbouwd en altijd op jou specifieke situatie afgestemd. In samenwerking met jou bied ik daarmee de beste voorwaarde op volledig herstel.

Het proces

1. Intake: Tijdens de intake probeer ik een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van jou klachten. Dit doe ik door middel van een vraaggesprek en een fysiotherapeutisch onderzoek. Vervolgens zal ik met je doornemen wat mogelijke oorzaken en herstel belemmerende factoren van jou klachten kunnen zijn. Sommige factoren kan ik direct behandelen. Vaak zijn er ook factoren die je alleen zelf kunt aanpakken. Vanzelfsprekend ondersteun ik je hierbij. 


Tot slot zal ik een inschatting maken hoe lang ik denk dat je behandeld zal moeten gaan worden en op welke termijn je verbetering in je klachten kan verwachten.

2. Behandeling: 
Door mijn specialisaties en ervaring heb ik een groots aantal mogelijkheden om je klacht te behandelen. Kijk hiervoor ook even naar mijn specialisaties. 


3. Betaling
: Na de behandeling kan je direct pinnen. Vervolgens stuur ik je direct de nota toe, deze kan je via de app of mail bij je zorgverzekeraar indienen. Afhankelijk of je aanvullend verzekerd bent vergoed de zorgverzekeraar dan de behandeling binnen enkele dagen. 


cONTACTGEGEVENS

Mercuriusweg 37
2516 AW Den Haag

E-mail: kristelvdbosch@gmail.com
Tel: +31 (0)6 30371973
Ook bereikbaar via Whatsapp

Openingstijden

Maandag

09:00 - 17:00

Dinsdag

Gesloten

Woensdag

09:00 - 17:00

Vrijdag

09:00 - 17:00

Donderdag

Gesloten

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Afspraak maken/wijzigen

2022 © Kristel van den Bosch - Huisstijl door Mevrouw Knot - Webdesign door Studio Above